Logo of Humboldt-Universität zu BerlinLogo of Humboldt-Universität zu Berlin
edoc-Server
Open-Access-Publikationsserver der Humboldt-Universität
de|en
Header image: facade of Humboldt-Universität zu Berlin
View Item 
  • edoc-Server Home
  • Schriftenreihen und Sammelbände
  • Öffentliche Vorlesungen
  • View Item
  • edoc-Server Home
  • Schriftenreihen und Sammelbände
  • Öffentliche Vorlesungen
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
All of edoc-ServerCommunity & CollectionTitleAuthorSubjectThis CollectionTitleAuthorSubject
PublishLoginRegisterHelp
StatisticsView Usage Statistics
All of edoc-ServerCommunity & CollectionTitleAuthorSubjectThis CollectionTitleAuthorSubject
PublishLoginRegisterHelp
StatisticsView Usage Statistics
View Item 
  • edoc-Server Home
  • Schriftenreihen und Sammelbände
  • Öffentliche Vorlesungen
  • View Item
  • edoc-Server Home
  • Schriftenreihen und Sammelbände
  • Öffentliche Vorlesungen
  • View Item
2003-05-27Vorlesung DOI: 10.18452/1710
Kulinarik und Regionale Entwicklung unter besonderer Berücksichtigung von "Mark und Metropole"
Strukturskizzen zu einem Forschungsfeld
Matthiesen, Ulf
Files in this item
Thumbnail
matthiesen.pdf — Adobe PDF — 795.2 Kb
MD5: 4eb44fc696abd7179da32effe304d5ee
Cite
BibTeX
EndNote
RIS
InCopyright
Details
DINI-Zertifikat 2019OpenAIRE validatedORCID Consortium
Imprint Policy Contact Data Privacy Statement
A service of University Library and Computer and Media Service
© Humboldt-Universität zu Berlin
 
DOI
10.18452/1710
Permanent URL
https://doi.org/10.18452/1710
HTML
<a href="https://doi.org/10.18452/1710">https://doi.org/10.18452/1710</a>