Toggle navigation
edoc-Server
Open-Access-Publikationsserver der Humboldt-Universität
de
|
en
View Item
edoc-Server Home
Schriftenreihen und Sammelbände
Öffentliche Vorlesungen
View Item
edoc-Server Home
Schriftenreihen und Sammelbände
Öffentliche Vorlesungen
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
All of edoc-Server
Community & Collection
Title
Author
Subject
This Collection
Title
Author
Subject
Publish
Login
Register
Help
Statistics
View Usage Statistics
All of edoc-Server
Community & Collection
Title
Author
Subject
This Collection
Title
Author
Subject
Publish
Login
Register
Help
Statistics
View Usage Statistics
View Item
edoc-Server Home
Schriftenreihen und Sammelbände
Öffentliche Vorlesungen
View Item
edoc-Server Home
Schriftenreihen und Sammelbände
Öffentliche Vorlesungen
View Item
2003-05-27
Vorlesung
DOI: 10.18452/1710
Kulinarik und Regionale Entwicklung unter besonderer Berücksichtigung von "Mark und Metropole"
Strukturskizzen zu einem Forschungsfeld
Matthiesen, Ulf
Files in this item
matthiesen.pdf
—
Adobe PDF
—
795.2 Kb
MD5: 4eb44fc696abd7179da32effe304d5ee
Cite
BibTeX
EndNote
RIS
Details
DOI
10.18452/1710
Permanent URL
https://doi.org/10.18452/1710
HTML
<a href="https://doi.org/10.18452/1710">https://doi.org/10.18452/1710</a>